Ring til os på: 4034 8492

Høng Vandværk forsyner ca. 2470 forbrugere med rent drikkevand.

Kontakt os på tlf. 4034 8492

Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

De væsentligste ændringer i persondataforordningen er, at du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Desuden har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring, ligesom du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Ny persondatapolitik Det er vigtigt for os hos Høng Vandværk A.M.B.A., at vi beskytter vores forbrugeres og andre brugere personoplysninger og overholder reglerne i forordningen. Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik.Persondatapolitikken er relevant for dig, da du har afgivet de nødvendige personlige oplysninger til Høng Vandværk i forbindelse med dit forbrug af vand.

Vores oplysninger om dig

Vi har dine digitale oplysninger i vores aflæsnings- og administrative systemer for aflæsning af dit forbrug og afregning af samme.

Dine oplysninger gemmes i fem år, hvilket er begrundet af bogføringslovens bestemmelser

 

Høng Vandværk er nu på facebook, Vi vil herinde sende informationer ud omkring drift forstyrrelser mv, del gerne vores side så vi kan nå ud til alle i forsyningsområdet.
De bedste hilsner
Høng Vandværk

There was an uncatched exception
Unsupported operand types: int * string
in line (742) of (/fbfeed/core/custom-facebook-feed.php):